Feeling good is good enough


jaha har tydligen drabats av övermod igen och anmält mig till en skäggsparar-tävling, reglerna är enkla, spara skägg till 24/12 den som rakar sig innan blir tvungen att betala 2000pix till alla kvarvarande i tävlingen. Och dom som håller ut hela vägen blir bjudna på en all-inclusive resa någonstans i europa. Jag har ju vanan inne att spara skägg så det blir nog kanske inget problem... Tur att Carros 25:års fest är nu på lördag, för framåt första advent kommer man ju inte kunna visa sig ute bland folk, eller fuck that jag är fin i skägg och jag är stolt över att vara fin i det:) 

Dagens fråga: Vad är det som är grönt, stor som en apelsin och ser ut som en clementin fast den smakar grapefrukt? köpte på mig ett gäng sådanna igår, smakade sådär.

Skrev ett inlägg för nån månad sen att det kommer bli en lång höst, och jag står fast vid att det kommer bli en lång höst, men den kommer bli spännande! har en bra känsla i magen.

Nåväl ikväll blir det mys med den gröna frukten(se ovan)+1, och i morgon 25:års fest

Hittade en unplugged spelning med Slash&Myles Kennedy bifogar tråden till den här : http://www.youtube.com/watch?v=1l9caGh88Oo

Kommentarer
Postat av: fanny

Dom heter Sweetie ;)http://sv.wikipedia.org/wiki/Sweetie

2010-11-05 @ 18:39:17
URL: http://float.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0