Stranger things has happend.

Är lite av en periodare när det gäller bloggning, vet dock inte om det är någon som läser vad jag skriver längre. Skulle iof vara förståeligt för det jag skriver är ju ganska substanslöst.

Skulle montera lister i mitt sovrum idag, något som jag dragit på i sisådär 3,5år, men idag var det dags. Hade gått så mycket bättre om min skruvdragare hade fungerat eller om jag hade haft lister så det räckt, så va nu inte fallet... Utan jag får helt enkelt masa mig ner i morgon och köpa nytt. Lyckades även montera upp min mörkläggningsgardin igen, den hade rasat ner och jag fick efter lite jobb upp den på plats igen. Har dock plastic-pading på gardinen.

Fick även ett infall idag när jag tränade, jag tänkte helt sonika peirca mig i kuken, en prins Albert som dom på body count säger, det går helt enkelt till så att du sticker in en nål i urinröret typ 2cm och sen sticker du hål lixom nedåt, så att du får en ring längs med snoppen så att säga. Tur i oturen så gjorde dom det bara på tidsbeställning, så jag hann ringa en kompis som har gjort samma sak, och han sa något i stil med, du kommer inte att kunna ha sex på typ 6mån, frågade då -men om man anv kondom(pga infektions risken) han skrattade lite lätt o sa att -du kommer gråta första månaderna när du får stånd så lycka till! Jag hade läst något om typ 6v borta från sådana aktiviteter, tänkte att det borde jag väl kunna klara...
6mån glöm det...

Snart kommer Christine och Nisse hem:)!

Fick klagomål igår på att jag inte hade någon playlist att "mysa" till?! Så jag fixade en idag, känns iof lite pretentiöst att slänga på heaven med Bryan Adams, skulle ha lite svårt att ta mig själv på allvar med den igång...


10 veckor i gips

Februari har aldrig varit någon av mina favoritmånader, tror det mesta dåligt som hänt mig har hänt i just feb. Bröt benet och missade skidresan med skolan i just feb tex, det började redan där i åttonde klass. Sen har det bara rullat på. Tror jag tycker bättre om typ maj, där händer det grejor. Man är alldeles nipprig inför sommaren och alla saker man ska misslyckas med. Men det gör ju ingenting, för att det varmt o ljust och man kan somna på vilken gräsmatta som helst utan att frysa ihjäl. Har nog med ljuset att göra, att man pallar mörkret ungefär tills i feb, sen tröttnar jag. Så nu skulle jag vilja att det blir lite varmare tack. Tror att det är ganska många som lider av samma åkomma som jag i dessa tider, därav behovet att prata om saker som kanske hänt med någon man kanske vet vem. Gärna med lite sprit som sällskap... Läser genom det jag skrivit, och slås av att jag skriver som om mina bloggläsare är sega i huvudet. Eller så är det jag som inte kan skriva en text riktad till vuxna läsare. Kanske är jag som är seg i huvudet. Skit sak samma. Händer en hel massa knepiga saker(februari ni vet) just nu.

Hursom är jag hemma och min vapendragare aka Simon är på Bali och dricker djungeljuice med krabba.

Nisse är i Indien och utbildar indier att vara indier med datorer.

Christine är i Thailand och solar o fan vet, ligger säkert runt en massa den slampan :()

Och jag är hemma efter en annorlunda upplevelse i Moskva, fick ju 1 dag semester extra...

Peace


Moskva

Sitter på flygplatsen i Moskva, planet från dehli till Moskva blev 1,5h försenat så jag missade anknytningsflyget till Sverige... Så i stället för att landa 12 i swe landar jag 18:35... Jag tycker personligen att jag har väntat tillräckligt på flygplatser, sms som aldrig kommer osv.

Nåväl, snart är jag hemma igen och allt kommer lika säkert som att min bränna kommer blekna, återgå till det "normala" igen.

Normalt vad är det? Kanske att kunna sitta i soffan och äta fil o flingor efter träningen. Har iof inte varit borta så himla länge, har dock hunnit med att sakna min säng.

Fick precis in världens störst burgare! Kommer bli spännande med tanke på att jag inte ätit på typ 12h.

Måste dra vidare!

Puss


RSS 2.0