Internet är nog bara en fluga


tänker jag när jag uppdaterar min status på fb, vill minnas i början på min fb karriär att man höll på att köpa/sälja vänner. Man betygsatte folk till höger o vänster, attackerade andras vampyrer med min vampyrkiller. Ja ni fattar. Har märkt att jag blir mindre o mindre intresserad av just sånt när jag mår bra, jag har inget behov av att läsa vad alla jävla ointressanta människor skriver att dom gör. Nu låter jag kanske lite tvär, men den människan som är mest intressant är ju någon som jag står väldigt nära och jag behöver inte läsa dennes statusar för att veta vad hon/han gör.
Ja Anna jag vet, jag råkade skicka 3st hjärtan till Annika på fb, men det fick jag äta upp med besked. Och även fast jag toksågar folk som gör sådant gör jag det själv och tycker att det är helt okej, för det är just okej när jag gör det. Att "hosta skorpa" kallas det tydligen.

Hänt sen sist:
-har skakat rumpa på nya hörnet(i lördags) skulle inte gå ut, skulle bara vara hemma men så blidde det ej
-gjort första arbetsveckan på jobbet, var helt ok. Har faktiskt ganska kul på jobbet
-blivit påmind om att jag blir äldre, Antonio fyller 13 i sep, sist jag kollade sprang han runt i pyjamas och kollade på tom&jerrym och sov till 06:15 på helgerna. Jag är dock fortfarande 22.

Idag ska det tränas, nu ska jag bli den gamla seriösa träningsnarkomanen jag en gång var.

Sabbaton kan vara den värsta skit som någonsin gjorts...

blood in my veins

Ni som har läst min status på fb vet nog vad detta inlägg kommer att handla om. Har blivit sur på riktigt på tattueraren som ligger vid Ålhens taket (alltså han ligger inte på ålhenstaket och tattuerar, hans studio ligger där. reds anm.) Vertigo Tatto...Annika kom hem därifrån i onsdags-kväll nytatuerad runt handleden, ganska svullen iof, men det är sånt som händer tänkte jag, jag har ju själv tattuerat mig.
Hon ringer mig sen på torsdag runt lunch o säger att armen har svullnat upp ännu mera, hennes hand börjar bli blå och hon har fått ett blå/rött streck som vandrar upp mot armhålan på insidan av armen. Jag säger naturligt vis att hon måste åka till akuten/vårdcentralen och kolla. Hon ringer mig lite senare efter besöket, hon har fått början till en blodförgiftning, så hon fick en kur med antibiotika.
Hon hade frågat läkaren vad han trodde att det kunde bero på -ja antagligen tvättade han inte av armen ordentligt innan han började eller så har han kört med skitiga nålar eller dålig färg. Jag blev ganska upprörd och sa att du måste ju fan ringa dit, berätta vad som har hänt. kräva pengarna tillbaka + att han fan ska få betala läkarkostnaderna.
Hon ville inte riktigt ringa och härja med honom, lite blyg så som tjejer kanske kan vara. Jag letade reda på nummret, ringde upp tattueraren och sa vad jag tyckte o tänkte, jag va riktigt förbannad. Hon hade ju fan kunnat fått vadsomhelst hiv, hepatit etc.
Den dumma jäveln menade på att det måste varit något hon gjort efteråt som fick henne att bli så dålig, han kör alltid med rena nålar. Han menade tillochmed att man kan få blodförgiftning av att ha urinvägsinfektion...han kände en sjuksköterska som hade sagt det. Efter att jag hade skällt på honom en stund, gick han med på att ge tillbaka pengarna hon hade betalat, han fattade kanske att det kommer att skada hans verksamhet om folk får reda på att han kör med skitiga saker.
Hon åker dit med en kompis igår em, får tillbaks 500kr? (av sina 2500) han verkar påtagligt stenad där han sitter. Yrar igen om det där med urinvägsinfektion, menar på att pengar är ju inga problem men hon får bara tillbaks 500 och hon ville inte ställa till en scen, så hon gick därifrån. Behöver jag säga att jag blev om möjligt ännu mera förbannad efter jag hörde det.

Jag tänkte ta en sväng förbi där sen efter jobbet, då jävlar ska han få se på annat

Back @ work

mja, som jag brukar använda när jag svarar i telefon. Mja lät jag tyst för mig själv när jag knappade igång outlook på jobbdatorn och kände mig totalt överkörd av alla mail jag hade i inboxen... Första dagen efter semestern som ni kanske förstår, har iof bara haft 2v ledigt, sparar lite tid för en ev utlandsresa i höst/vinter/vår eller för att det är just skönt att vara ledig.

Summering av sommaren: Den har gått alldeles för fort, jag har i princip jobbat varje dag det varit soligt, jag har brännt en helvetiskt massa pengar på saker jag inte minns, och slutligen blev den kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Fast ändå en jävligt bra sommar!

Nu har jag typ 250+ mail att gå igenom, så jag får blogga lite mera någon annan gång.

puss

År noll

mitt annars så tomma liv har jag fyllt med en hel massa onödiga saker såsom dataspel, ett värdelöst rockband (kanske mest en ursäkt för att få dricka sprit) nu har jag nog skaffat den mest onödiga saken hitils en Iphone... Ni som har barn vet hur det är när dom blir gamla, man skapar något slags behov av sig själv, tex som jag och toni, jag vill ju att han ska behöva mig naturligtvis, och ju äldre barn blir desto mer klarar dom av utan dig. därför fösöker man finna något som han måste ha hjälp med(har redan svävat iväg för långt, förstå vad jag menar bara) Åter till iphonen, jag visste inte innan att jag va tvungen att kunna kolla fb hela tiden, eller att så fort jag får 5min över surfar jag hem nya appar etc, apple har alltså skapat en sak som jag inte visste att jag behövde och nu när jag har den kan jag inte klara mig utan... 

Fredrik det är inte du som äger prylarna det är prylarna som äger dig.

Åt kräftor ute hos nisses mamma i fredags, trevligt med kräftor faktiskt.

saker jag lärt mig sen sist: Fråga inte tosse om filmtips för den karln är precis dum i huvudet, så vill ni sen en film han rekomederat, se Flickan från ovan eller som den heter på engelska The lovely Bones

lyssnar just nu på -kär var det sista jag ville bli. Med Sara Löfgren


sprit

du har så jävla dåligt bloggnamn så jag fan får ont i ansiktet bara jag tänker på det!
http:\\www.mittlivispillror.blogg.se

Visade åter igen att jag är en mogen man i lördags natt när jag kom hem, satt mig framför datorn och gjorde slut med annika på facebook...Ibland skulle jag fan ha en personlig coach som bara -fredrik du kanske inte borde göra det där...
Nåväl det gick ju att lappa ihop förhållandet genom bara ett knapptryck, så nu är jag på banan igen.

Tänk va skönt det va när man inte kunde följa folk via fb eller någon jävla gråtaut blogg, man kunde bara separera och thats it, inte stalka eller blocka någon på fb, ingen underfundig blogg som man egentligen inte förstår vad som menas med att som skrivs. För inte nog med att vi ska skriva saker, vi ska skriva saker kodat. Vi vill alltså berätta vad som har hänt men inte skriva om det så att folk förstår.

Nåväl jag spelar dataspel igen, säker någon av er som vet vad jag menar. Nu ska jag hänga på elgiganten med nisse.

Ska nog beställa sexleksaker och nya kuddar också, finns det där på elgiganten? bakom disk lixom..

peace out

Livin on the edge

My good va spännande mitt liv är just nu! Det va jättenära att jag åt ett äpple nyss som va ruttet! Försov mig igår och det va också traumatiskt, av någon konstig anl. har jag ett rykte på jobbet att jag kanske dricker ett glas vin ibland (champagne Fredrik ni vet) inte nog med att jag knarkar jag är alkoholist också... Nåväl kom till jobbet runt 1h försent, blev inkallad! till min chef som sa -hoppas för fan att du inte är sen idag för pga att du va ute och festade igår... Jag är såjävla dålig på att vara oskyldig, när jag har gjort något kan jag spela hur oskyldig som helst, men när jag verkligen inte har gjort något vet jag inte hur jag ska bete mig för att verka det, slutar med att man står och visslar o tittar i taket. Har 2st thailändskor som städar här på våra kontor, och dom hade precis en vild diskution på thailändska, och det gjorde i sin tur mig sugen på att åka till thailand, tror jag åker i feb/mars någon som vill haka på?

Nu ska jag leva lite på kanten och äta skållhet gröt

Kaffe, The, Hasch?

Vi är ganska lika du och jag, vi leker med andras känslor, tar dom för givet. Jag tror inte vi gör det med vilja, utan det blir snarare så utan att vi egentligen förstår varför. Hur kan någon tycka om mig så pass mycket att du blir ledsen när jag sviker? Jag menar inte ens jag bryr mig så mycket om mig själv, va fan ska du bry dig för?


Fick höra igår att jag tydligen knarkar en hel massa plus att jag bedriver någon slags drogförsäljing hemma. Jag knarkar så pass mycket att Petra frågade om jag behövde hjälp... -det första man måste erkänna för sig själv är att man har ett drogproblem. Sen sa hon iof att hon inte brydde sig så mycket om jag knarkade, sålänge jag inte rökte på när jag hade Antonio. Fast det är ganska skönt med människor som vill hjälpa på sitt eget lilla vis. För om jag nu hade ett drogproblem skulle jag nog vilja att den personen som brydde sig om mig pratade om det på stan istället för att kanske höra av sig, kanske fråga om jag behövde hjälp, liksom visa att man bryr sig. För nu med det här sociala skyddsnätet med folk till höger o vänster som "bryr" sig så himla mycket att dom inte ens vågar säga vad dom heter, dom vill vara anonyma.  Så nu när alla bryr sig skulle man kanske ge sitt knarkande en ärlig chans, Så ser ni mig ligga blå någonstans med en kanyl i armen, skriv en status-uppdatering på facebook och sen om ni har tid och lust får ni gärna rulla över mig i framstupa sidoläge, så att jag inte kvävs av mina egna spyor

Nu är det karneval

smet


ibland händer det att jag blir alldeles stirrig och bara vill/måste gå hem från jobbet...jag vet inte varför eller vad som är så viktigt att uträtta när jag kommer härifrån. Ungefär som när man ramlar hem från någon fest och tar en genväg genom skogen som är alldeles svart, jag är inte mörkrädd men hjärnan vill gärna spela en ett spratt och man tycker sig höra en massa skumma ljud, man får en konstig känsla i ryggraden. Tänker man efter och försöker lokalisera vart ifrån den känslan kommer brukar den oftast försvinna. Lite så känner jag nu. Har en stressklump i magen som bara vill få mig att ge efter, dodga jobbet, skita i att träna och bara dra hem o spela dator. Kan iof bara vara latmasken som gör sig påmind. Kommer nog bli tvunget att jobba helgen också. Doh! jag som går på semester igen nu till helgen. Jag kan fan inte jobba jag ska ju dricka sprit!


Back at work

Jobbar bara denna vecka sen är det semester igen för 3:e gången denna sommar, så det kommer säkert att vara kanonväder nu i veckan för att bytas ut i åska/regn nästa vecka.

Sumering av helgen:

Punk är inte riktigt min grej, särskilt inte när den spelas av hjalle o heavy

Kall päroncider smakar nästan som vin

Folk in dalarna plockar inte gärna upp någon som är dyngsur och på vippen att frysa ihjäl

Kent suger fetballe, maken till pretentiös smörja finns inte.  Jocke Berg du är ekonomiskt oberoende, lycklig småbarnsförälder. Va fan har du att gnälla om?

Jag sover bäst hängandes uppochner i källaren

Jag har lärt mig att äta paprika, den gula är godast.


RSS 2.0