kaviar-sex?

kom precis hem från gymmet, hade stannat till på ica på vägen hem och köpt en mjölk + en kaviar, hon i kassan kollade lite konstigt på mig. Jag tänkte att jag i ren miljösynpunkt packar ner sakerna i min träningsväska istället för att köpa en påse. Döm av min förvåning när jag kom hem och upptäckte att kaviartuben hade gått sönder, och i min väska låg mina vanliga kläder pga av att jag duschar hemma. naturligtvis hade jag köpt en 300g tub och 250 av dom grammen låg i min väska bland mina kläder. Så luktar jag lite fisk i helgen vet ni vad det beror på.
Så är du osäker på erat förhållande? testa att byta ut chokladsåsen mot kaviar när ni har sex. Tänder ni fortfarande på varandra efter det är ni fan menade för varandra

XXOO

Hellre oxfile ensam än gröt tillsammans med någon du inte tycker om

Mål här i livet, läser nästan ständigt om folk som ska börja träna kanske sluta röka/snusa "börja sitt nya liv" som det kallas. Jag visste vad jag hade för planer med livet för ett par månader sen men det sket sig. Och eftersom jag inte röker/snusar och min kropp ser ut att vara huggen ur sten, så måste jag sätta upp mål med tillvaron. Och vad passar inte bättre än att sätta upp mål ihop med någon. Sagt och gjort jag och Tess ska öka våran tollerans för vin, sist vi var ute delade vi på 3flaskor, jag hade fullt göra med att hålla balansen bara av det.. Målet för sommaren är att kunna dricka en bag-in-box helt själv och sen kunna gå ut och fortsätta dricka på krogen...

Spelar ingen roll vad du tycker för det kommer alltid finnas nån jävel någonstans som tycker precis som du

Julius,Katla eller Lakrits

Sitter på jobbet och är bitter över att jag INTE kommer iväg till australien, kanske inte var en helt realistisk resa kanske, men när man blir erbjuden en 4veckors resa till andra sidan jorden för dryga 3000 är det lätt att spåna iväg. Bronwyns farbror hade en biljett ställd från tyskland och han kunde inte åka, så jag hade bara behövt betala resan till tyskland+överställandet av biljetten till mig. Om jag nu för en gångs skull skulle tänka efter istället för att bara improvisera så ter sig tanken på att dra oplanerat till aus, bränna alla pengar jag har, komma hem fattig till sommaren inte helt smart. Men vafan, att tänka efter kan folk som inte har något att göra syssla med.
Tror jag ska köpa mig en fransk bulldog btw.
Mån-Kriget

Rensade lite hemma och sprang på en liten bok som Antonio gjorde för 5år sen, den handlar i stort om att jag Petra och Toni åkte till månen och slogs med lasersvärd för att sen ha kalas

Han hade sin starwars-period då kan antas.

post-it

en bild säger mer än tusen ord:) Du är fantasktisk Therese, bara att komma på tanken att skriva frågelappar till våran tjejkväll är ju strålande.  Summering: rosévinet har gjort min hjärna en storlek för stor för mitt huvud idag. Slapp dock att vakna upp naken i fosterstälning på toaletten.


du är den enda här som inte är unik

sjuk för 3:e dagen, håller på att bli galen. Skulle haft ens sån där klösbräda man har till katter när dom är understimmulerade.
Är bara ett Ja från att boka resa till australien. Har en "vän" i melbourne. Så ev blir det en liten tripp till melbourne/brisbane hoppas jag hinner med att sola lite. Går det som det ska drar jag på onsdag den 5.e maj och kommer hem den 9.e juni. Så vi får sen vad min chef säger...
I helgen ska jag hem till Tess och ha tjejkväll, dvs supa ner sig på rosé och lyssna på rock. Min erfarenhet av att dricka sprit och lyssna på rock med tjejer säger mig att det kommer sluta med att hon ligger och kräks på toa, hon får ge fan i midorin helt enkelt. Men vi får se, skam den som ger sig.
Nu skiter jag i allt vad ont i halsen och yrsel heter, jag drar fan och tränar och på vägen hem ska jag börja röka.
Idag lyssnar jag på "We're all gonna die" med Slash o Iggy pop

disco dansit

Sjuk och hemma från jobbet, men tror ni att jag bara ligger och latar mig tror ni fel, jag lär mig att dansa och till hjälp har jag denna finska instruktions video. Ska bara få tag på ett par vita gabardinbyxor tills på lördag.
Visst känner man att det börjar rycka i benen?
http://www.youtube.com/watch?v=etWL9KSgu1M

något som inte stämmer

Vaknar upp ensam i min säng, lägenheten luktar annorlunda. kanske nattens sällskap som sitter kvar i väggarna. dörren olåst? somnar om. Vaknar upp i soffan igen till slash sjävbiografi på tyska? antagligen är jag sjuk på riktigt eller så håller jag på att bli galen... Alvedon - när du är sjuk i huvudet

A+B = 0

Micron på jobbet är såjävla seg så jag hinner blogga medans jag väntar på att min gröt blir klar, jajjemen jag äter havregryns gröt med ett äpple varje morgon det ni.
Jag har dragit på mig halsont och lite feber? jag har ju för fan inte varit sjuk sen jag var på bali i okt och då var det tosses tyskbacciler som säkert smittat. Så nu blir det en träningsfri vecka, hur nu det ska gå... Blev utsatt för ett typiskt A o B människa exempel igår. jag stod i kön till bankomaten i oxd, jag jobbar så att jag har redan tagit fram visa kortet så att jag bara kan stoppa in det i bankomaten just för att det ska gå fort. Men gör alla mäniskor så tro...NEJ vissa ser tillochmed förvånade ut när dom är framme, typ som: jasså skulle jag ta ut pengar? då kanske det är bäst att jag letar reda på mitt kort då, som borde ligga nånstans i någon av mina 3 väskor! Det är just det som bestämmer vad du är för sort A eller B? tar du tex fram bilnycklarna innan du är vid bilen eller börjar du leta efter dom när du är framme? har du tagit fram pengar när du står i drive-thruen(eh) eller ser du oförstående ut när du väl är framme och ska till o betala? A eller B?  Det hela spektaklet slutade med att jag stod och stampade i säkert 10min innan jag tröttnade gick till kvantum köpte ett paket tuggumi och tog ut pengar den vägen istället.

Och slutligen till dig som komenterade ett inlägg fast du inte har all fakta, jag lägger inte över detta på någon men jag kan åtminstonde säga att jag gått ur det här med högt huvud, jag har inte svikit någon av mina vänner eller huggit nån av mina nära  i ryggen för egen vinning. Det är mer än vissa andra kan säga.

Bara sport bara sport, bara massor utav sport

Tjo, har suttit o läst igenom inte bara min blogg utan många andras ock slås av att väldigt många bara bloggar om jobbiga saker. Inte fan vill jag sitta och läsa om andras kärleksproblem eller slut på pengar problemet. Jag har blivit pungsparkad av livet att antal ggr nu men jag tror nog att allt händer av en mening och att det löser sig till det bättre i slutändan. Karma använder bara folk för att rättfärdiga sina egna handlingar. Det finns folk som är hela(1.0) och dom som är halva(0.5) dom som är halva behöver någon annan halva(0.5) för att känna sig hela. och det är där dom fria radikalerna kommer in i bilden(googla det ni som inte fattar) och då kan det sluta hur som helst. Jag ser mig själv tillhöra den första kategorin. Ungefär som A och B människor(bloggar om det senare)

Nog om detta, eftersom mina två bästa ämnen i skolan var sport och tjejer, och jag har ju slutat med tjejer så det sportas en del i herr linds liv just nu. Denna helg har jag: Fredag - filmmys, såg shutter island. Inget att rekomendera har läst boken och den är bättre som vanligt. Lördag: innebandy cup med start kl 08:00, spelade 3 matcher, sen kollade jag sm-finalen i hockey med staffan, för att sen avrunda det hela med en ubåt med Antonio och pizzamys. Idag(sön) har jag spela 2st hockeymatcher lika och torsk. Så nu sitter jag hemma med sjuk träningsvärk i benen efter bandyn. Kvällen avrundas med filmmys.

Nu får ni ursäkta mig, för jag har en tomte jag ska bränna upp. Till det lyssnar jag på "Same as it never was" med The Herbaliser. Har haft en stressig vecka så jag har fått ett nagelbitar återfall så jag börjar om
Mini 0 nagelbitning 0

Du är grym och behöver ingen annan för att vara det

Världens bästa kille

bifogar bara en länk denna gång
http://reddevilscup2010.blogspot.com/2010/04/turneringens-all-star-team.html
skrolla ner en bit, där ser ni världens bästa 12åring och han är min bara min! eller ja han är Petras också litegran
Denna vecka har jag sagt hej då och hej

mamma pappa barn

vet inte riktigt varför jag egentligen bloggar? det är ju ändå ingen som läser och då blir det ju som att typ skriva dagbok. Däremot kan jag ibland när jag läser igenom det jag skrivit känna att -där fick du till det.

Dagens ämne kommer att bli föräldrar. Det finns något talesätt som säger något i stil med att -vänner är familjen du väljer själv. Men vad gör man när man inte kan välja föräldrar? Tanken till detta inlägg fick jag idag när jag pratade med en entreprenör från norrköping, vi har jobbat ihop i något år nu och vi kom in på ämnet som av en slump, kanske för att jag sa något om "dumma jävla brudar" som man hakar upp sig på. Jag visste sen innan att han haft strul med rättvisan. Nåväl vi pratade lite om hans tidigare liv att han nu har varit drog/spritfri sen -02 att han fick ett återfall -97 när han kom på sin fru vänstra med hans bästa kompis. Han fick 3mån på kåken för det han gjorde mot sin polare, så kan det gå. För att göra en lång historia kort hade han ett kriminellt förflutet, strulig barndom sa han. Kändes nästan som att han bara gömde sig bakom det, så han började berätta lite kort hur hans farsa hade behandlat honom. När han var 5år gammal fick han två av sina framtänder utslagna vid matbordet för att han spillde ut ett glas mjölk, vid 7års ålder slutatde han gråta när han fick stryk, för en karl gråter inte som hans farsa sa. Han fick spö flera gånger i veckan av olika anledningar och det vara bara han som fick stryk i syskonskaran. Han sa att han har aldrig varit så glad som när hans mamma sa vid 12års ålder att dom skulle skiljas, då tänkte han -aldrig mera ska du få slå mig din jävel.

Det jag tror jag vill komma till med detta är att jag är så otroligt glad över att jag har min mamma o pappa, jag har inte valt dom själv men jag skulle inte kunnat gjort ett bättre val. Vi hade inte råd att åka till maldiverna på sommarlovet utan vi åkte till farmors stuga och fiskade o spelade fotboll. Jag kan se tillbaks och tycka att tänka att fan vilka bra sommrar vi hade! Skriver det här kanske mest för mig själv, men om det är någon som läser tänk på att barn bildar sin egen uppfattning om vad som bra och dåligt. Jag kan känna när jag har Antonio på jul att han bara firar med mig och min släkt, han firar på två ställen etc. För jag har ju min bild av hur en jul ska vara, eller hur ett sommarlov ska vara. Och nödvändigtvis behöver det ju inte vara så att Antonio har samma bild som jag om vad en bra jul är etc. så när man har dåligt samvete för att man inte kan resa jorden runt, eller kanske inte har råd att köpa 100 julklappar till sitt/sina barn. Så tror jag det är viktigt att känna att man gör vad man kan och att inga presenter i världen kan ersätta riktiga känslor.

Om ni läser detta Royne o Anita så säger jag det på tok för sällan men jag är stolt över att ha er som föräldrar och jag skulle inte byta er mot allt smör i småland. Jag älskar er/Fredrik


en känsla kan aldrig vara fel...

varför känns allt tungt även fast man handlar i tron om att man gör det enda rätta? men jag måste ge mig själv chansen att läka. Jag kommer aldrig att få reda på vad som egentligen hände, eller hur det gick till. Men jag vet iaf att jag gjorde det jag trodde på, jag följde mitt hjärta och satsade allt jag hade och det kan inte vara fel. Men att man kan tro så fel om någon gör mig rädd.
En vän sa till mig att ibland måste man våga ta steget utan att veta om man har fäste, jag gjorde det men du var inte där...

vad kommer att hända nu då?

Sitter på jobbet och lunchar framför datorn, tänker tillbaks på somrarna dom föregående åren och att man inte märker saker när dom väl händer, som tex sommaren -08 jobb på lotsen en helt galen sommar med en massa  fisk-shots och efterfester i bitch-house, träffade en massa nya mäniskor, vissa träffar man fortfarande vissa inte.  Kändes jävligt svårt att överträffa den sommaren. Sen kom sommaren -09, hade startat rockband:) med tosse o gänget. Vi hade verkligen skit roligt i replokalen, drack en massa öl, hade efterfest nästan hela tiden och vi hamnade i massa prekära situationer. Så istället för att se tillbaks och känna att fan jag kommer aldrig toppa den där sommaren, så kommer denna sommaren oavsett om jag vill det eller ej att bli grym med en massa äventyr
Lyssnade på Bohemian Like You med The Dandy Warhols på väg till jobbet, höll på att köra av vägen.
Mini 5 nagelbitning 0

these boots are made for walking


Känns som höst även fast det är vår, var ute och gick igår, det är fan ganska skönt att plugga i ipoden och sticka ut o vandra omkring. Man får som perspektiv på saker o ting, gäller bara att lyckas hålla kvar vid dom bra tankarna. Tog några bilder på ett par svanar, vet inte om det är sant men det sägs väl att svanar håller sig till sin partner hela livet, och skulle det hända något med nån av svanarna lever den lämnade ensam resten av livet. Vet inte vart jag vill komma med detta resonemang.
Jammade lite på kvällen med bandet + 2 killar från oxelösund. Kul att få slita lite i prylarna igen. så länge det är hög volym och distat är det kul! Nu ska jag hoppa i skorna och vandra ner mot min bil som står vid replokalen. För alla ni som har samma problem som jag när det gäller att gå ut och gå. Ställ bilen långt bort, se till att få skuts därifrån så att man blir tvungen att hämta skiten dagen efter. Idag har jag Atomic Swing med låten smile i lurarna
Mini 4 nagelbitning 0


på 2 hjul

Snart är det sommar som nog alla har fattat, och på sommaren ska man cykla. Problemet just nu är att jag inte äger en cykel. Gav bort min fina skeppshult till Jossi, och det tog henne typ 25min att trasha den. Iof skitsamma hade fortfarande inte haft en cykel. Den andra cykeln jag hade lyckades Tosse o Micke pålson fyllecykla sönder. Så nu måste jag ut på cykeljakt, nu tänker ni säkert. Ah mini den gamla oxelösundaren ska ut med bultsaxen och tjååla en cykel. Men mina kära vänner jag är lite mera sofistikerad än så, jag tänkte nog nämligen "hitta" en cykel som behöver kärlek. Och kärlek ska den få, jag har så mycket kärlek som jag måste ut med. Människor funkar tydligen inte att älska. Men cyklar, dom står alltid vid din sida, vaknar glada, hämtar tidningen, eller det kanske det är hundar som gör? Cykelpumpen kan man ju också anv till övriga aktiviteter, det är bara fantasin som sätter gränserna. I morgon ska jag på afterwork(för första gången i mitt liv reds anm) sen blir det lugnt, kanske en sväng till sthlm.
Idag har jag lyssnat på Guns n roses gammla hit "you could be mine" så jag tror min hörsel har blivit skadad
Mini 1 nagelbitning 0

9 minuter


Läste precis att man bara ska snooza i 9 min och inte 10 min, för man hinner falla i djupare sömn på 10 min men inte på 9. Så därför ställer jag om snooze intervallen idag innan jag går och lägger mig. Jag har varit tok-trött på mornarna senaste tiden, kan iof ha med allt stuligt som har hänt att göra. Men jag tror att detta kommer göra susen.
God natt alla rövare o banditer

Plupp

Tror jag ska börja spela in alla bra ideer jag ligger och tänker på när jag ska somna eller vaknar mitt i natten, för djävlar va bra vissa är, lite synd bara att jag så sällan kommer ihåg dom. som igår när jag låg och försökte somna hade jag en massa bra inlägg. konstigt att jag är som mest kreativ när jag inte är vaken. Brukar iof komma på en massa smarta saker när jag är berusad, dom ter sig dock sällan som särskillt bra i nyktert tillstånd. Som när jag kom hem till hotellet på bali halv 6 på morgonen, och skulle ploppdyka rakt ner i polen som var 1,60 djup. Resultatet av detta blev naturligtvis att jag slog i botten utav helvette, Vaknade morgonen efter med sår i hela ansiktet och nackspärr. Hade kunnat gå bra mycket värre. Eller alla idiotiska samtal och sms man har skickat iväg... Alkolås på telefonen borde snart vara verklighet.
Idag ska vi repa för första ggr på jag vet inte hur länge, får se om vårat skämt till band kommer ihåg nått.  Vi var fan skapliga så länge vi spelade regelbundet. Veckan kommer jag tillbringa med Antonio i järfälla, han har cup tors-sön denna helg med -97 och samma cup nästa helg med -96. skönt att hockeysässongen börjar gå mot sitt slut. Jag tänkte aldrig på det själv när jag spelade och pappa skjutsade mig, att han var arg när jag kom ut i bilen 1,5h efter träningen att slutat för att jag snackat skit i omklädningsrummet. han hade ju bara sutit på rosvalla i 4-5 timmar och väntat. Jag har mera förstående för detta idag när jag själv sitter och väntar, missförstå mig inte, jag tycker det är skitkul att kolla på när dom spelar men stunden innan och efter är inte skitrolig.

Tror Djurgården vinner SM guld i år


No name

Jag brukar skriva mina inlägg först och sen sätta rubrik.
vad är det som gör att man tycker om en människa? är det att personen kan föra sig perfekt, kanske säger en massa smarta saker, kan diskutera det världsekonomiska läget på middagar och vet vilka bestick som ska vara till vad. Att personen är perfekt helt enkelt utan fel o brister. Eller är det bristerna som gör att man tycker om personen ifråga? Förmågan att säga korkade saker vid helt fel tillfälle, ett speciellt sätt att gå på. kanske pratar i sömnen. Egenskaper som gör att man skrattar. det behöver inte handla om en tjej som man är kär i. Kanske bara en ny bekantskap med någon på jobbet etc. Vad är det för egenskap hos folk som gör att man känner sig väl till mods, att man trivs i människans sällskap? Det finns folk som tar energi och folk som ger energi, gränsen är hårfin tror jag. Eller så är det så att personen som har varit en energikälla blivit en förbrukare. Hur löser man en sådan sak?

skor
vaknade i morse, eller rättare sagt halv 3. Min mobil var full av missade samtal, något kryptiskt sms om att det hade förväxlats skor på festen. Ni vet när man sover djup o drömmer och sen plötsligt blir väckt, kändes som att mitt huvud var fullt av bomull. Kollar igenom telefonen efter ledtrådar om vad som hade hänt. Tydligen hade staffan fått på sig fel skor påväg från carro. Dramat löste dig utan komplikationer som tur var.  Påskfesten hos carro var som vanligt fantastiskt, Bytte tillbaks tröja med Linda sjödin, som vi hade bytt på krogen efter förra årets påskfest. Skulle tydligen "dodga" en tjej på tellus, och jag fann det smart att byta tröja/halsduk med en tjej...så istället för att ha på sig en vit t-shirt sätter jag på mig en kort uringad lysgrön stickad tröja med tillhörande halsduk och smälter in i mängden. ibland kan man undra vad gud hade för verktyg när han kretade till min hjärna. Nåväl nytt år ny påskfest och inga tragedier vad jag vet om, tror detta kommer bli en bra sommar.
Idag lyssnar jag på Some might say med Oasis


sol sex o läsk (och påsk naturligtvis)

Som min käre "vän" simon myntade(bortsett från det där om påsken) så sa han för drygt 1,5år sen när han smorde in sin kropp i cocosfett på kuta beach på bali. Men idag blir det inget cocosfett på nån strand, även fast det är strålande väder. Kommer nog män i vita rockar o hämtar en om man lägger sig på vallarna i ett par speedos insmord i cocos. Nåväl det ska jag inte göra idag, däremot ska jag skippa all påskmat och grilla istället. Idag lyssnar jag på "ahead of my time" med Teddybears Sthlm. Ska snart iväg och träna! hade jag tänkt, blev lugnt igår så jag har faktiskt ganska mycket energi som jag måste bli av med på något sätt.

Grattis på påskafton allihop!


inatt jag drömde


gick och hade ett jävligt bra material för bloggen inatt, men samma sekund jag vaknat i morse försvann det. Så jag får helt enkelt skriva en liten redogörelse för vad som hände igår...kvällen började i lungt mak, jag satt hemma o tittade på när Dif spöade linköping med 3-1 i sm-slutspelet, ramlade sen ner på fika där Tosse, jocke o sebbe + carro/madde etc satt. Äh skit samma jag pallar inte skriva vad jag gjorde. däremot har jag börjat lyssna på lite gammal musik, när jag säger gammal tänker ni nog säkert på Edith Piafh från första världskriget, men icke. Jag läser ganska mycke självbiografier som gamla rockstjärnor har knåpat ihop med hjälp av nån journalist. Och just nu läser jag Keith Rickards bok (han som spelar gura i rolling stones red anm.) Hursomhelst, låtarna får ett helt annat djup när man vet varför dom blev skrivna. Ev till en gammal tjej man blev dumpad av, knark etc. så det jag vill komma till är att jag lyssnar ganska mycket på rolling stones, nästa gång ni har spotify igång sök på wild horses från -71. Kanske är den bästa låt dom har gjort. Eller "Honky tonk woman" Fredagen kommer jag nog bara tillbringa i soffan med en skål godis och en film.

xxoo


RSS 2.0