Bloggdamp

Bloggar genom iphonen, skulle försöka redigera senaste inlägget och klippa in en bild men det gick ej... Så det får bli till att skriva ett nytt!

Bifogar bild på min pensionförsäkring:) Antonio på landslags-läger U15 i Gnesta.


övertramp

har slagit nytt personligt rekord, kanske inte som ni tror genom att springa hundra meter på 9.22, inte heller har jag kastat liten boll längre än någonsin förut. jag har nämligen slagit "dricka sprit rekordet" på jobbet... Inte ens sommaren 08:a på lotsen när jag o Micke (aka snake) dansade bardiskt så jag fick minnesluckor, kan mäta sig med detta. Kommer iof inte ihåg säskillt mycket av kvällen, tur i oturen förevigade sprithetsar-Rikard allt. Nog om detta.

har också slagit presonligt rekord i att handla kläder (det är ju vinter snart för bövelen) tror jag i runda slängar lagt 10k på prylar senaste månaden (jag som skulle köpa hoj...) Nåväl med en på tok för varm jacka begav jag mig till gnesta sihall och frös inte ett dugg, tyvärr kommer jag bara att kunna anv den när det 'är mera än -5 grader kallt ute. Köpte även 2par solglasögon för att skydda mig mot snöblindheten som man lätt drabbas av när det är snö ute (ja inte fan är det snö inomhus)

Det har även blivit lite rörigt ang hösten tema-fest, jag ville köra pantomi-tema, simon vill ha nazist-tema... den som lever får se, nazist-mimare kanske?

Som vanligt denna tid på året är jag/vi i planeringstadiet för att resa till solen i vinter, vet inte vart bara. Pratat lite om att ta en till tur till Bali, fast först stanna någonstans på vägen, typ Indien, Thailand etc... den som lever får se, slutar säkert med att jag fastnar en månad på Bali...jaja skit samma, orkar inte med vintern.

Alla ni som flöjer denna skräpblogg vet ju att jag har en ny bil, och i min nya bil sitter det något som kallas diesel-värmare, jag fattar inte hur den funkar?! jag har lyckats få igång den 1st! ggn, men ja kommer inte ihåg hur jag gjorde, trodde jag gjorde rätt till i morse men nej. Måaste får ordning på det där innan varga-vintern sätter igång. Har iof en jävligt varm jacka, men jag är mäkta less redan nu på att skrapa rutorna...

Lyssnar på denna låt ofta:

http://www.youtube.com/watch?v=Sjaq34zocTA

puss

RSS 2.0