i was wrong i dont need you II

Brukar börja mina allt mer sällan skrivna blogginlägg med -hänt sen sist, sen spaltar jag upp all skit jag gjort osv. Nu är det så att allt bara flyter ihop så jag har fan ingen koll på vad jag gjort sen sist, orkar inte läsa mina gamla inlägg heller. Nåväl...

Har precis tagit brandmans examen, 3 fantastisk roliga veckor är till ända, och nu är det tillbaks till verkligheten igen, har märkt hur bra jag mår av att få vara utomhus, även fast klockan blev 17:30 hade jag ingen panik över att vara kvar på jobb, vet hur stressad jag annars blir av att vara inspärrad inomhus på ssab. Ska nog söka SMO på distans och se vad som händer. Nu är jag säkert rejält speedad av att ha levt med brandmanspropaganda i 3veckor, men fan vad roligt dom verkar ha på jobbet, tjänar iof inga pengar påt men ändå.

Har jobbat krog varje lördag sen mora brann någon gång tidigt 1600-tal. Tror jag snart har gjort mitt inom nattklubbsbranchen, har annars varit ett välkommet inslag i mitt ganska struliga liv i höstas våras + lite trevliga pengar(inga som jag har kvar nu men iaf) Jag har tröttnat på alla fulla människor, tröttnat på att inte få vara en av dom där fulla jobbiga jävla människorna som enbart kommer ihåg ditt namn i förhopning att få dricka sprit billigare. Nåväl allt är väl inte skit, men jag har levt med ursäkten att -jag kan ju lika gärna jobba lördagar, det händer ju ändå ingenting, och det händer ju ingenting för att jag jobbar hela tiden. Så summasummarum, jag ska dra ner rejält på nattklubbs jobbet. Jag hade någonform av tålamod förut som jag inte besitter längre. fan jag hade ju kommit på en massa saker att skriva om i detta ämne, men tv:n stör min kreativitet.

Har även börjat lira lite gura igen, kan vara rejält roligt. (försök förstå jämförelsen) lite som ett tv-spel typ, man kör fast på någon jävla boss i någon grotta, stångar pannan blodig över att han inte går att döda tills man hittar en lösning, då blir man helt plötsligt väldigt sugen på att spela spelet som man var påväg att skänka bort till EB-games. Så är det att spela musik, man kör fast, man behöver bara hitta ett nytt sätt att se på samma sak för att det ska bli roligt igen.

Var nere på ett blåsigt rosvalla idag och kollade på när hockeyklassen spelade fotbolls-cup, man skulle kunna säga att det var tur att dom sattsat på ishockey och inte fotboll...ett ganska fyndigt namn hade dom iaf -din mamma på kollo(hm)

Hade en intressant kväll igår på krogen, en bra kväll faktiskt. med risk för att vara djup, men jag har kommit till den punkten att jag trivs med att vara mig igen.

Har även en ny bil som står och kostar pengar på en verkstad, inte helt olikt mig att köpa skrot till överpriser. Tyskjävlarna kan ha vunnit striden men inte kriget. 2st bultar av till grenröret, den lät som ett flygplan, men nu snart ska det vara fixat, kruxet kommer vara att få till en tid för besiktning.

Ska till Snake nästa helg på fest med stor F! kommer att bli jävligt roligt, ska troligtvis upp redan på fredag och hänga lite med Per och ev en flicka jag känner.

Nu ska jag röka hasch på balkongen


Batman+Robin=njae

Dags att panikblogga endel. Har hänt så mycket sen senaste inlägget att jag inte vet vart jag ska börja...
Eftersom jag fått kritik för att mina blogginlägg ser ut som att jag knycklat ihop en massa ord och bara slängt ihop spaltbloggar jag.

x Stack till dusseldorf i torsdag-kväll med Micke, kom in till centrum runt 01, letade hotell, gick förbi! ett erotik-hotell(can only be in germany) slutade med att vi hamnade på ett hotell kallat Ashanti 4 stjärnor...jotack tror ett vandrarhemmet på esplanaden 19 håller högre klass. Hursom, gick upp tidigt fre, nöp en taxi till bilhandlaren, stack dit och köpte bil, det blev en Saab 9-3 vector-07(svart) väldigt fin min lilla bil, nu ska jag bara vänta på att transportstyrelsen ska trycka på sin ok knapp så jag kan registrera in billen och börja anv. den. Hemresan gick i rasande fart, låg och marcha i typ 160, en hel massa köer bara. tog lite tid. Färjan från puttgarden-rödby, genom hela danmark och sen färja helsingör-helsingborg. Micke var ju endel spritsugen så han brände på i typ 180 hela vägen i sverige. Tog 3h från helsinborg-nyköping

x Hade någonslags tema-fest i lördags...vill egentligen inte prata om det, men jag kanske skulle må bättre av att gråta ut lite. lite bakgrund: planen var att vi skulle klä ut oss till superhjältar, alla förutom jag o micke började dricka öl runt 17, när vi kom till festen 19:30 var alla ganska dragna, så vi fick en halvtimme på oss att få i oss tillräckligt med öl för att inte skämmas ihjäl. Superhjälten jag valde att vara va Läderlappen eviga sidekick Robin, så tänk er mig i en rejält tajt grön spandexdräkt med mantel/peruk/svart mask. Alltså jag har aldrig sagt att jag har ett stort "paket" men i den dräkten såg det direkt löjligt ut...kanske var en unisex-dräkt vad vet jag, kände mig könlös hela kvällen iaf. Kvällen slutade med att vi rände runt påtok för tidigt på diverse uteställen i nyk, hela spektaklet slutade på Cocktails.

x En annan ganska rolig sak som händer är att jag håller på att utbilda mig till brandman, jag går inte utb- skydd mot olyckor som är på 2år. utan en kortare variant som deltids-brandmännen går. nåväl rejält skoj är det iaf, man blir som 12år igen när man åker brandbil, jag har iof jobbat på räddningstjänsten på ssab i 8:a år så jag är ganska van med att åka brandbil. Övade på att klippa upp bilar idag, skulle gärna vilja låna deras hydrauliska sax en stund på åhlens parkeringen, skulle kunna cabba en hel massa bilar på nolltid. Kommer att gå en 3veckors utb till att börja med. Kommer bli roliga 3veckor.

skulle ha lagt in en bild på mig i robin-dräkt här, men jag vill fan inte visa någon. Finns endel bilder på facebook så ni skadeglada jävlar kan kolla där.

kyss

RSS 2.0