POP WAR

Skulle vilja börja detta inlägg med att hälsa alla nya läsare välkomna. Sitter på jobbet och har läst lite andra bloggar och slås över hur olikt alla väljer att skriva, vissa lägger ut bilder på skor dom vill ha, andra bilder på någon tjock katt, någon annan har tagit modellbilder och skriver om hur spännande det varit. Min kompis Christine skriver inget alls, vet faktiskt inte ens om hon kan skriva... Det är därför jag läser bloggar, för att det är en salig blandning av allt o ingenting.

Skitsaksamma alla läser/skriver blogg av olika anledningar, fick en kommentar på ett inlägg jag skrev aug-10, att det kändes beklämmade för någon/några att läsa vad jag skrivit om den snälla tatueraren vid åhlens taket. Ni som inte vet vad det inlägget handlade om kan ju förslagsvis skrolla ner till aug-10 och läsa.

Nu till det jag vill ha sagt, det får kännas hur jävla beklämmade det vill för dig/er att läsa om det som jag skrev för 1,5 år sen, jag vet vad som hände... Jag var där
Skriv gärna ett namn på kommentarer, men visst det kanske är lite jobbigt att inte kunna kommentera anonymt..
Så tills dess att du vågar skriva ditt namn -


Fan jag hade ju missat att Imperial State Electric släppt sin senaste skiva.


passar inte till allt

mycket jag gjort som jag säkert kunnat gjort bättre, saker som jag borde sagt men inte sa. Saker jag sagt när jag borde varit tyst. Men allt händer väl av en anledning right? Då skulle jag bra gärna vilja veta varför...


Gissa kräkset

Redigerar mitt inlägg endel... börjar bli mitt signum att vara impulsiv, hosta ur mig en massa konstigt och sen ändra mig när jag lugnat er mig, konstigt...jag som alltid har varit eftertänksam. skitsaksamma Jag vet vad jag kände(känner)
Har jobbat en hel massa som vanligt, har även kommit igång rejält med träningen, känns sådär faktiskt. Tror jag ska sluta träna, eller så ska jag anmäla mig till sthlm maraton... Halkade omkring 7,5km igår på ekensberg, lite oklart om jag har dom resterande 3,5milen i kroppen för att orka mig runt en mara.

Var ute i sthlm med Rikard, Liza och Nisse i onsdags, spårade som vanligt ur, dricksade hon i garderoben 470:- (hon var tydligen bra på att hämta/hänga in min jacka) lite sådant man ångrar senare på kvällen när man ska betala taxin med kontanter man trodde man aldrig skulle kunna göra slut på. Kul kväll iaf(tror jag)

Nu ska jag fira farmor som har blivit ännu äldre.

Peace


RSS 2.0