I was wrong, i dont need you


Pausar i mitt putsafönster projekt en stund och bloggar lite om eländet istället, byggubbar är väldigt dåliga på att städa efter sig, för fan så här ser ut...jag är nästan klar med vardagsrummet, snart blir det sovrummet. Måste vara klar med det till inatt... Nåväl jag har hittat flera sätt att bränna pengar på, köpte en ananas av sub-wich snubben, han ville först inte sälja men jag mutade honom med 100 spänn, Christine blev jätteglad när jag kom hem mitt i natten med presenten, tänk på det alla kärlekskranka, det är inte själva saken som är viktigt det är handlingen. Har varit sambo i 2dagar nu, tror att vi skilldes som vänner.

Överskriften har inget med separationen med Christine att göra(reds anm.)

Nu ska jag göra en lykta av en pumpa, hur fan jag nu ska ha tid med det.

puss o kram


svart katt vit katt

vet inte varför jag uppdaterar min blogg så ofta? är det för att det händer en massa mystiska saker i mitt huvud hela tiden kanske? Om ni har läst mina tidigare inlägg vet ni att jag gjorde ett ganska konstigt byte på jobbet i helgen. Kom hem i morse 06 efter att ha åkt till jobbet bakfull och trött och jobbat 16h i sträck. När jag vaknade i morse(ja typ i morse) kl 13, visste jag inte riktigt vart jag var, tog en stund att lokalisera att jag faktiskt låg i min säng, gick upp, ut i halen och blir skrämd nästan till döds av att jag har en svart katt i lägenheten! min naturligt manliga reaktion på detta fenomen blev att jag pep till och ryggade bakåt in i sovrummet igen. När jag sen tog mod till mig att gå ut igen ser jag till min fasa att katten har förvandlats till en svart väska som står lungt och fint på golvet...
Som sagt, jag undrar vad mina grannar tror om mig.

Hade en liknade upplevese för typ 2 år sen, hade precis kommit hem från thailand, hade rest en månad med en tjej från canada. (Lite bakgrund till detta är att jag har en tvättmaskin, och för att kunna tvätta måste lyset vara tänt på toaletten) Hursomhelst, jag vaknar mitt i natten, helt bergsäker på att hon är hemma hos mig och att hon är på toa, ligger kvar i sängen en stund innan jag går upp, det lyser på toa, jag knackar på lite försiktigt. Ungefär i samma ögonblick som jag knackar inser jag vad jag håller på med...
Att det inte finns någon tjej på min toalett, skämdes en stund inför mig själv innan jag åter gick och la mig.

Note to remeber, måste sluta med svamp...

Minnet är dåligt men kort


Tja, lovade Christine att jag skulle blogga om igår. Vi kom tillochmed överens om vad jag skulle blogga om. Men jag kommer fan inte ihåg, brukar allt som oftast komma på en massa bra ideer när man druckit några glas sprit, men alla planer försvinner lika snabbt som dom kommer, börjar nog bli gammal...

Hade riktigt kul igår, tack alla inblandade

Ibland kan man tro att min hjärna är gjord av lera


Ska försöka förklara det här så jag förstår...Jag skulle jobba 06-14 hela helgen, skoj tänkte jag. Tjejfest på hörnet killfest på hörnet. Tändes dock en liten ide i min annars så skarpa hjärna, nisse och gänget ska köra lasergame på lördag och sen dricka bira och gå på disco. Så jag tänkte att vafan jag ser om jag kan byta bort min söndag fm mot att börja kl 14, sagt och gjort. Slutade med att jag jobbar 06-14 fre + att jag jobbar natt fre, och sen jobbar jag också 14-22 + 22-06 söndag, ALLT detta pga att jag ville byta bort en sketen fm, så inte nog med att jag bytte bort 1 pass jag fick även 16h bonuspass på mitt jobb. Hur i helvette tänkte jag då?! hade det inte varit bättre att kompa 8h på söndag? klart o betalt...Du är så jävla dum så jag fan får ont i ansiktet bara jag tittar på dig!

Du skulle bara veta vad jag gör för att få se skymten av dig :)

cant fall in love with a refill


jag bara måste skriva ett par rader om detta... kom precis hem från sthlm. tänkte i godan-ro ta en dusch, jag hann precis skölja av mig + att schamponera in mig...då slutar vattnet rinna ur kran, satan dom lagar ju vattenläcka idag, stod en lapp om det i trapphuset, men idioten som satte upp lappen satte den så att man inte såg vad det stod om man kom utifrån. Tur i oturen fans det lite vatten kvar i köket, så jag fick blöta en handuk och göra mitt bästa för att få bort allt schampo. Undrar vad grannarna tänkte, där står jag naken som gud skapade mig, helt full i tvål-lödder i hallen/köket. Nåväl nu börjar jag åtminstonde bete mig som min grannar är vana att se mig...(3.:er)

Hade en väldigt trevlig kväll igår i sthlm, stockholm är ganska trevligt faktiskt. Hann även med ett besök hem till snake. Den mannen har en väldigt retro inställning till innredning la jag märke till =)

Hörde ett utryck igår som jag bara måste lägga på minnet -mitt löpsteg har skurit ihop:)

saker är sällan vad dom verkar vara

Sitter på jobbet, gäspar allt oftare, fan jag har haft skitsvårt att sova ordentligt efter att jag jobbat natt. Får se hur det går i morgon, har en firma som ska byta ut alla fönster, och ljuden av en slagborr brukar ha en tendens att fortplanta sig i väggarna. Idag har jag tränat på världens sämsta gym, nämligen skiten som ligger i gumsbacken. Jag kommer aldrig mer att sätta foten där, kanske för att spela innebandy eller squash men inte för att lyfta skrot. Få se, denna vecka ska jag spendera med Antonio, och sen ska jag åka till sthlm o träffa en "bekant" jag sprang på på bali för sisådär 3år sen. Ska bli nice att dricka drinkar i storstan igen...Fördelen med att jobba skift är ju att man blir ledig längre perioder.

Får se, jag och simon kanske gästspelar i en bar nära dig inom en snar framtid:)

du klarar ju fan inte ens av att vara beroende

Tja, börjar bli längre och längre mellan mina inlägg, är det pga att det inte händer något läsvärt i mitt liv just nu? kanske händer en massa saker som är så hemliga att jag inte kan skriva om det? kanske kan vara så att jag gör så mycket dumt som jag skulle skämas över att skriva om? Eller så har jag helt enkelt inte lust att vara så jävla underfundig hela tiden...välj själv
Nu är det kanske som någon skrev att det är roligare att läsa min blogg när jag är bitter. Kanske borde testa att bara vara glad/lycklig skriva en massa <3 <3 <3 <3:an hela tiden, för det verkar ju vara vad alla andra gör, om man tror på en sak tillräckligt mycket kanske det uppfyller sig själv, eller så vaknar man bara upp en dag och inser att -fan det var ju inte så roligt det här...ÅH nu lät jag bitter igen, satan. Nåväl mitt liv är tip-top-finemang-bra just nu, ska försöka låta som Ned Flanders i simpsons(det kommer du aldrig att klara grabben) kommer hända en masssa spännade saker nu framöver, har iof lagt mig till med ett kvinnohatade-alfahanne-beteende jag måste sluta med.
Idag har jag kört ett box-pass på hälsomagasinet(så alla stavfel beror på att jag skakar) orkar fan inte korrekturläsa mina inlägg nu för tiden(sluta vara bitter idiot!)

Bifogar en liten låttext, jag hörde när jag strechade på gymmet-

You know that a man ain't supposed to cry,
But these tears I can't hold inside.
Losing you would end my life you see,
'cause you mean that much to me.
You could have told me yourself
That you found someone else.

Gud jag lovar dig om du hjälper mig att sluta bita på naglarna, ska jag bli en bättre människa


love me 2 times

fan min blogg fungerar inte som jag vill! kanske därför jag hade så många sidvisningar för att det inte gick att öppna skitbloggen... jag som trodde att jag skrivit något läsvärt:)
Hänt sen sist, hade "vinmys" i fredags, först var det bara jag och Carro som skulle mysbyxa oss och käka thaimat, kolla film och bara chilla. Nu blev det inte riktigt som jag hade tänkt, snake kom ner från sthlm, han började dricka vin ur mc-donalds mugg redan i bilen hem från vingåker...ja vi tog en sväng dit, köpte en grym-rock, carro var inte riktigt lika imponerad, men vem fan gjorde henne till stilpolis? Sen kom nisse förbi och han tog med en vän vid namn Niclas, och slutligen dök simon upp. Nu blev det iof både thaimat och vin, kanske inte var helt genomtänkt att söla i sig en 3l vinare + shotbricka på fik@. Jag och Snake fick stödja oss på varandra för att hitta hem...Detta hade varit en kanonkväll om det inte hade varit för att jag skulle vara på rosvalla tidigt lör... Nåväl efter rosvalla dog jag i soffan en stund, ramlade förbi simon och sen gick vi till madde. Innan vi gick fick våran son Robert Holm stränga förhållningsorder att om han skulle få vara själv hemma så var han tvungen att sköta sig(frihet under ansvar) det gick sådär, slutade med att han hittades i en buske utanför tellus, spydde ner sig själv + simons toalett och sen som om inte det var nog bröt han loss simons handfat också.
Hur var våran kväll då? jotack bra, blir dock kännbart i plånboken att sitta på fika i 5h och dricka drinkar. Gick till hörnet och jag fick en släng av folkskygghet, så jag gick hem, fick en del arga mess sen på natten från folk som undrade vart fan jag höll hus, jag kommer faktiskt inte ihåg varför jag gick hem...
Idag har jag börjat mitt nya jobb, och som jag gjorde det:)

I vinter ska jag åka till Vietnam i en månad har jag bestämt, man kan surfa där AND IF I SAY ITS SAFE TO SURF ITS SAFE TO SURF, CHARLIE DONT SURF (kolla apocalypse now så fattar ni vad jag menar)

sista dagen, eller dagen innan

Sitter på kontoret, kaffen står bredvid mig. Dricker alltid kaffe på morgonen när jag går igenom mina jobbmail, idag var kaffet kallt, fick micra kaffet, smakade sådär...Det är kruxet med att folk kommer till jobbet så satans tidigt, att när jag dyker upp så har kaffet kallnat. Det var en människa som sms terroriserade mig inatt, vad har du för tider?! Hursom läste messen på morgonen och blev på lite bättre morgonhumör, det är ju trots allt fredag idag. Micke aka "Snake" kommer på besök i helgen(det var för övrigt han som myntade - vart fan är jag och vem fan är hon?) madde(carro) har fest lör, jag har biljett till volbeat samma dag, hockey tidigt söndag, och på lördag med... Av någon outgrundlig annledning känner jag att jag inte har något att göra? vafan jag skulle behöva 30h dygn för att ro ihop allt jag vill... Plus att jag har en hel flaska galliano att dricka ur, simon sa att den inte håller sig så länge, så det blir nog bäst att dricka hot-shots hela helgen, galliano och apelsinjuice går också bra.
Nu ska jag ut och jävlas för sista gången, för på måndag har jag ett nytt jobb! Viiieee!!

Brukar alltid avsluta mina inlägg med något statement

Tror jag tar en tur till sthlm ganska snart...

personligt

har ni någon gång stått upp för någon annan, man kanske hindrade att killen med glasögon fick stryk i skolan. Kanske bara pratat någon sur kille på krogen till rätta. Jag känner mer o mer att jag skäms över att man har tagit någon "under ens vingar" man har pratat bara gott om en människa, känt mig stolt över att vara med personen, tänk när man varit ute tillsammans att fan vad jag är lyckligt lottad som får vara med dig. Vissa har frågat om olika saker, men man har naivt svarat att näe så är det inte. Nu såhär i efterhand när man vet mer, kanske ser på saker annorlunda. Får man en helt annan bild av personen, jag kanske skriver det här mycket på grund av att jag är besviken, arg och kanske lite ledsen. Jag är inte där ännu, men jag kommer dit. Jag kommer slutligen att skämmas över att jag la ner så mycket tid på dig och inte såg igenom din manipulativa fasad.

En smart tjej sa -hon är sådan, hon förbrukar människor.

Jag ångrar inte saker jag gjort, jag ångrar bara saker jag inte gjort.


Översikt

hm få se, vad har hänt sen sist? Fått nytt jobb. Sen jag har varit med Antonio på hockeycup i malung hela helgen, gick kanon vann hela cupen. Funkade sådär att sova ihop med 18grabbar, jag sover som en vakthund så jag har en tendens att vakna av minsta lilla oväsen. Hann även med en tur till replokalen i torsdags, alla utom matte var där, sen blev det även en tur till rockbaren, blev glatt överaskad av att mackstället på öster(mitt imot bion) var öppet torsdag natt. I helgen kommer carro hem från uppsala, ska även på volbeat på hovet. plus att Madde fyller år, vet inte riktigt hur jag ska sy ihop allting men det löser sig nog...

För att sno ett citat av en vän/eminem - I love the way you lie

RSS 2.0